Schutting Kapellen

Op zoek naar een luxe schutting Kapellen? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Kapellen. Het zetten van een schuttingen Kapellen kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kapellen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Kapellen bent u zeker van een degelijk eindproduct met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Kapellen.

Tuin schermen Kapellen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Kapellen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Kapellen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Kapellen die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Kapellen.

Een tuinafscheiding plaatsen Kapellen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Kapellen is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Kapellen die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin Kapellen.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Kapellen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Kapellen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kapellen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Kapellen is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Kapellen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoofddorp
schutting Nijeveen
schutting Stolwijk
schutting Bergentheim
schutting Vlissingen
schutting Roden
schutting Rheden
schutting Oostvoorne
schutting Langerak
schutting Monster
schutting Oirschot
schutting Ten Boer