Schutting Kapellen

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Kapellen? Wij kunnen uw schutting Kapellen op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Kapellen vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Kapellen kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kapellen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Kapellen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Kapellen erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Kapellen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Kapellen.

Tuinschermen Kapellen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kapellen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Kapellen uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kapellen: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Kapellen.

Een tuinafscheiding plaatsen Kapellen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kapellen is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kapellen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Kapellen voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Kapellen. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Kapellen bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Kapellen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Kapellen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Kapellen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Kapellen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Albergen
schutting Stolwijk
schutting Geldermalsen
schutting Berg
schutting Ter Aar
schutting Bunschoten
schutting Dordrecht
schutting Haps
schutting Bergen op Zoom
schutting Hoevelaken
schutting Baarle-Hertog
schutting Rijsenhout