Schutting Zevendonk

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Zevendonk? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Zevendonk. Het monteren van een een schutting Zevendonk kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevendonk

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Zevendonk bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Zevendonk vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Zevendonk bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zevendonk.

Tuinschermen Zevendonk

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zevendonk

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zevendonk: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Zevendonk die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Zevendonk.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Zevendonk is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Zevendonk. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Zevendonk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Zevendonk. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Zevendonk.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Zevendonk

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Zevendonk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Zevendonk

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borgharen
schutting Harlingen
schutting Bakel
schutting Boxtel
schutting Angeren
schutting Baarle-Hertog
schutting Son
schutting Haalderen
schutting Dordrecht
schutting Margraten
schutting Gronsveld
schutting Kerkrade