Schutting Houthalen-Helchteren

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Houthalen-Helchteren? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Houthalen-Helchteren. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Houthalen-Helchteren

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Houthalen-Helchteren, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Houthalen-Helchteren zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Houthalen-Helchteren. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Houthalen-Helchteren.

Tuinschermen Houthalen-Helchteren

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Houthalen-Helchteren

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Houthalen-Helchteren.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Houthalen-Helchteren is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Houthalen-Helchteren. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Houthalen-Helchteren? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Houthalen-Helchteren.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Houthalen-Helchteren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Houthalen-Helchteren

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Houthalen-Helchteren. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Houthalen-Helchteren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Houthalen-Helchteren

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwkoop
schutting Lisse
schutting Ulft
schutting Schagen
schutting Elburg
schutting Zeist
schutting Lekkerkerk
schutting Kapelle
schutting Oosthuizen
schutting Zuidbroek
schutting Dodewaard
schutting Boskoop