Schutting Moordrecht

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Moordrecht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Moordrecht. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moordrecht

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Moordrecht, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Moordrecht erg populair, tegenwoordig kiezen minder consumenten voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Moordrecht.

Tuin schermen Moordrecht

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Moordrecht

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Moordrecht.

Een schutting kopen Moordrecht hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Moordrecht is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Moordrecht die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Moordrecht voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Moordrecht. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Moordrecht. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Moordrecht gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Moordrecht

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting Moordrecht is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Moordrecht

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalsmeer
schutting Bocholtz
schutting Obdam
schutting Ravenstein
schutting Nijmegen
schutting Eibergen
schutting Vijfhuizen
schutting Beuningen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Voerendaal
schutting Streefkerk
schutting Zuidland