Schutting Moordrecht

Op zoek naar een beton schutting Moordrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Moordrecht. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moordrecht

We werken alleen met bedreven medewerkers die niks anders verrichten dan het zetten van schutting Moordrecht. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Moordrecht gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Moordrecht bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Moordrecht.

Tuinschermen Moordrecht

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Moordrecht

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Moordrecht uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Moordrecht: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Moordrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Moordrecht is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Moordrecht zal aantreffen voor uw woning in Moordrecht. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Moordrecht voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Moordrecht.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Moordrecht.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Moordrecht

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Moordrecht niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Moordrecht

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zuidlaren
schutting Nijmegen
schutting Enschede
schutting Oud-Vossemeer
schutting Bladel
schutting Hardegarijp
schutting Herpen
schutting Oosterland
schutting Holten
schutting Leerdam
schutting Gerwen
schutting Sint Anthonis