Schutting Moordrecht

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Moordrecht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen normaliter binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de luxe schutting perfect plaatsen. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Moordrecht

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Moordrecht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Moordrecht is nu erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Moordrecht? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Moordrecht. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Moordrecht

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vianen
schutting Sassenheim
schutting Nijmegen
schutting Heinkenszand
schutting Eelde
schutting Deest
schutting Heukelum
schutting Elim
schutting Biezelinge
schutting Drachten
schutting Susteren
schutting Soerendonk