Schutting Rotterdam

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Rotterdam? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Rotterdam kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen monteren kunnen de schutting foutloos plaatsen. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Rotterdam

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Rotterdam.

Een schutting plaatsen in Rotterdam hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Rotterdam is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Rotterdam. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij bij u in Rotterdam voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Rotterdam. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Rotterdam. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Rotterdam

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Beekbergen
schutting Heijen
schutting Zwolle
schutting Udenhout
schutting Soest
schutting Oude Pekela
schutting Hansweert
schutting Winterswijk
schutting Varsseveld
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Loon op Zand
schutting ‘s-Gravenzande