Schutting Grote-Brogel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Grote-Brogel? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van tuinafscheidingen Grote-Brogel. Het plaatsen van een schutting Grote-Brogel kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Schutting Grote-Brogel

De houten tuinafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinafscheiding plaatsen Grote-Brogel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Grote-Brogel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding zult aantreffen Grote-Brogel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Grote-Brogel eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Grote-Brogel. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Grote-Brogel. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Grote-Brogel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Dinxperlo
schutting Gorinchem
schutting Melick
schutting Jubbega
schutting Middelsluis
schutting Dinxperlo
schutting Haaren
schutting Herwijnen
schutting Simpelveld
schutting Hansweert
schutting Echt
schutting Voorhout