Schutting Grote-Brogel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Grote-Brogel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Grote-Brogel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grote-Brogel

We werken enkel met doorgewinterd personeel die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Grote-Brogel. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schutting Grote-Brogel gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Grote-Brogel.

Tuinschermen Grote-Brogel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Grote-Brogel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Grote-Brogel die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Grote-Brogel.

Een tuinafscheiding kopen Grote-Brogel hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Grote-Brogel is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Grote-Brogel. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Grote-Brogel.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Grote-Brogel bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Grote-Brogel van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Grote-Brogel

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Grote-Brogel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Grote-Brogel

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mill
schutting Druten
schutting Arnhem
schutting Mijdrecht
schutting Lierop
schutting Warmenhuizen
schutting Bathmen
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Wezep
schutting Goes
schutting Haps
schutting Varsseveld