Schutting Bunsbeek

Rond aan het kijken voor een nieuwe tuinafscheiding Bunsbeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Bunsbeek. Het bouwen van een tuinafscheiding Bunsbeek kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Schutting Bunsbeek

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Bunsbeek bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinafscheiding, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Bunsbeek.

Een tuinafscheiding kopen Bunsbeek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bunsbeek is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we Bunsbeek voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Bunsbeek zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Bunsbeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Streefkerk
schutting Westkapelle
schutting Geesteren
schutting Kamperland
schutting Oirschot
schutting Merum
schutting Malden
schutting Schoorl
schutting Voerendaal
schutting Uithuizen
schutting Vlijmen
schutting Kerkrade