Schutting Veldwezelt

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Veldwezelt? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Veldwezelt. Het plaatsen van een schuttingen Veldwezelt kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veldwezelt

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Veldwezelt correct monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Veldwezelt erg gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Veldwezelt bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Veldwezelt. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Veldwezelt.

Tuinschermen Veldwezelt

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Veldwezelt

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Veldwezelt die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Veldwezelt.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Veldwezelt is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Veldwezelt die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Veldwezelt.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Veldwezelt. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Veldwezelt zetten:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Veldwezelt gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Veldwezelt

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Veldwezelt is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Veldwezelt heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Veldwezelt

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doorwerth
schutting Lexmond
schutting Haps
schutting Houten
schutting Slochteren
schutting Hoogerheide
schutting Hoven
schutting Schoonebeek
schutting Prinsenbeek
schutting Hansweert
schutting Vianen
schutting Ouddorp