Schutting Rijssen

Op zoek naar een luxe schutting Rijssen? Prins schuttingen kan uw schutting Rijssen bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Rijssen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijssen

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Rijssen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Rijssen erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Rijssen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Rijssen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Rijssen.

Tuin schermen Rijssen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Rijssen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Rijssen uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Rijssen: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Rijssen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Rijssen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Rijssen zult aantreffen voor uw woning in Rijssen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Rijssen voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Rijssen.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Rijssen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Rijssen

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Rijssen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Rijssen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Rijssen

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rockanje
schutting Giessen
schutting Haps
schutting Ouddorp
schutting Beekbergen
schutting Hilvarenbeek
schutting Vlissingen
schutting Oss
schutting Udenhout
schutting Zevenhuizen
schutting Stein
schutting Edam