Schutting Rijssen

Op zoek naar een nieuwe schutting Rijssen? Prins schuttingen kan uw schutting Rijssen bezorgen of installeren uw nieuwe schuttingen Rijssen vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rijssen

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Rijssen perfect monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Rijssen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Rijssen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Rijssen.

Tuin schermen Rijssen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Rijssen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Rijssen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Rijssen is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Rijssen. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Rijssen.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Rijssen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Rijssen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Rijssen.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Rijssen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Rijssen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Rijssen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berkel-Enschot
schutting Moerkapelle
schutting Borne
schutting Goedereede
schutting Standdaarbuiten
schutting Zwolle
schutting Beemster
schutting Zwanenburg
schutting Zandvoort
schutting Westzaan
schutting Koudum
schutting Berg