Schutting Rijssen

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Rijssen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Rijssen kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders doen dan het zetten van schuttingen. Iedere achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Rijssen

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Rijssen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Rijssen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Rijssen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Rijssen bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Rijssen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ‘s-Gravenhage
schutting Leende
schutting Steenderen
schutting Lent
schutting Odiliapeel
schutting Utrecht
schutting Dreumel
schutting Oenkerk
schutting Heerjansdam
schutting Kerkdriel
schutting Bovensmilde
schutting Schinveld