Schutting Nieuw-Vennep

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Nieuw-Vennep? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Nieuw-Vennep. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Vennep

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Nieuw-Vennep, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De palen van deze soort schutting Nieuw-Vennep zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Nieuw-Vennep. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Nieuw-Vennep.

Tuin schermen Nieuw-Vennep

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuw-Vennep

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Nieuw-Vennep.

Een tuinafscheiding kopen Nieuw-Vennep hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nieuw-Vennep is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Nieuw-Vennep. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Nieuw-Vennep voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Nieuw-Vennep. Dat was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Nieuw-Vennep zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Nieuw-Vennep gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Nieuw-Vennep

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Nieuw-Vennep is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Nieuw-Vennep

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heech
schutting De Lutte
schutting Lent
schutting Rhoon
schutting Spijkenisse
schutting Riel
schutting Gemert
schutting Loenen
schutting Benschop
schutting Hoevelaken
schutting Bleskensgraaf
schutting Dinteloord