Schutting Nieuw-Vennep

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Nieuw-Vennep? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding perfect plaatsen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Nieuw-Vennep

De houten schutting gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Nieuw-Vennep.

Een schutting kopen in Nieuw-Vennep hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Nieuw-Vennep is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Nieuw-Vennep. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Nieuw-Vennep? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Nieuw-Vennep. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Nieuw-Vennep. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuw-Vennep

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sleeuwijk
schutting Loon op Zand
schutting Hoven
schutting Kollum
schutting Slochteren
schutting Huijbergen
schutting Someren
schutting Leersum
schutting Renkum
schutting Maastricht
schutting Meerssen
schutting De Zilk