Schutting Boxmeer

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Boxmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Boxmeer kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van schuttingen bent u zeker van een goed resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Boxmeer

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Boxmeer.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Boxmeer is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie adres bij u in Boxmeer? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Boxmeer. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Boxmeer. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Boxmeer

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Valkenburg
schutting Muiderberg
schutting Doorn
schutting Malden
schutting Bilthoven
schutting Woudenberg
schutting Maarn
schutting Bathmen
schutting Riethoven
schutting Oude-Tonge
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Midwoud