Schutting Boxmeer

Op zoek naar een beton schutting Boxmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Boxmeer. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boxmeer

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Boxmeer foutloos zetten. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Boxmeer erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Boxmeer zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Boxmeer.

Tuin schermen Boxmeer

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Boxmeer

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Boxmeer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Boxmeer is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Boxmeer. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin Boxmeer? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Boxmeer. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Boxmeer van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Boxmeer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Boxmeer. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Boxmeer heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Boxmeer

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lemelerveld
schutting Grave
schutting Middelsluis
schutting Voorhout
schutting Ossendrecht
schutting Ens
schutting Minnertsga
schutting Enter
schutting Willemstad
schutting Giessen
schutting Wagenborgen
schutting Slochteren