Schutting Boxmeer

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Boxmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Boxmeer. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boxmeer

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Boxmeer bent u zeker van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Boxmeer.

Tuin schermen Boxmeer

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Boxmeer

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Boxmeer uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Boxmeer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Boxmeer is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Boxmeer zal vinden voor uw woning in Boxmeer. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Boxmeer.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Boxmeer. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Boxmeer bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Boxmeer gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Boxmeer

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Boxmeer. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Boxmeer

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Spakenburg
schutting Eibergen
schutting Bedum
schutting Lemmer
schutting Gieten
schutting Rijssen
schutting Winkel
schutting Hoven
schutting Harskamp
schutting Blerick
schutting Ruinerwold
schutting Kruisland