Schutting Grootegast

Op zoek naar een luxe schutting Grootegast? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Grootegast. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grootegast

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Grootegast bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met goede garanties. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Grootegast gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Grootegast. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Grootegast.

Tuin schermen Grootegast

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Grootegast

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Grootegast uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Grootegast.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Grootegast is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Grootegast die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Grootegast? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Grootegast. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Grootegast van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Grootegast

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Grootegast is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Grootegast

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wagenborgen
schutting Clinge
schutting Sneek
schutting Well
schutting Hellevoetsluis
schutting Wintelre
schutting Vierlingsbeek
schutting Kruisland
schutting Den Burg
schutting Nieuwveen
schutting Beemster
schutting Bunnik