Schutting Grootegast

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Grootegast? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne erfafscheiding. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Grootegast kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de erfafscheiding foutloos monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Grootegast

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Grootegast.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Grootegast is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Grootegast. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Grootegast? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we leveren in Grootegast. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Grootegast

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Loenen
schutting Beuningen
schutting Velden
schutting Maasbracht
schutting Hilvarenbeek
schutting Elspeet
schutting Ulrum
schutting Ilpendam
schutting Oude-Tonge
schutting Vledder
schutting Egmond aan Zee
schutting Den Oever