Schutting Sint Maartensdijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Sint Maartensdijk? Wij kunnen de schuttingen Sint Maartensdijk op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Sint Maartensdijk bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Maartensdijk

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Sint Maartensdijk correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Sint Maartensdijk vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Sint Maartensdijk.

Tuin schermen Sint Maartensdijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Sint Maartensdijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint Maartensdijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint Maartensdijk is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Sint Maartensdijk die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sint Maartensdijk? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Sint Maartensdijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint Maartensdijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Sint Maartensdijk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Sint Maartensdijk nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint Maartensdijk

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Uithoorn
schutting Horn
schutting Wanroij
schutting Berg
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Lieshout
schutting Dorst
schutting Rijsbergen
schutting Numansdorp
schutting Reusel
schutting Huijbergen