Schutting Sint Maartensdijk

Op zoek naar een hout beton schutting Sint Maartensdijk? Wij kunnen de schuttingen Sint Maartensdijk leveren of installeren de nieuwe schuttingen Sint Maartensdijk vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint Maartensdijk

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Sint Maartensdijk bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Sint Maartensdijk. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Sint Maartensdijk.

Tuin schermen Sint Maartensdijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Sint Maartensdijk

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Sint Maartensdijk uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Sint Maartensdijk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Sint Maartensdijk is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Sint Maartensdijk. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Sint Maartensdijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of schutting Sint Maartensdijk zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Sint Maartensdijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Sint Maartensdijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Sint Maartensdijk. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Sint Maartensdijk

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Roosendaal
schutting Kampen
schutting Best
schutting Heeten
schutting Meerssen
schutting Breskens
schutting Nieuwe Pekela
schutting Borgharen
schutting Zuid-Beijerland
schutting Epe
schutting Ammerzoden
schutting Midwoud