Schutting Sint-Maartensdijk

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting in Sint-Maartensdijk? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting deskundig en vlot voor u. Het zetten van een schutting bij u in Sint-Maartensdijk kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Sint-Maartensdijk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen minder mensen voor deze soort erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Sint-Maartensdijk.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Sint-Maartensdijk is nu erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Sint-Maartensdijk. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Sint-Maartensdijk voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Sint-Maartensdijk.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Maartensdijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergen op Zoom
schutting Lelystad
schutting Deventer
schutting Dongen
schutting Grootegast
schutting Werkhoven
schutting Goes
schutting Mill
schutting Dwingeloo
schutting Rijsoord
schutting Goedereede
schutting Leuth