Schutting Remersdaal

Op zoek naar een beton schutting Remersdaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Remersdaal. Het zetten van een een schutting Remersdaal kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Remersdaal

We werken alleen met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Remersdaal. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Remersdaal vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Remersdaal zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Remersdaal.

Tuinschermen Remersdaal

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Remersdaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Remersdaal: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Remersdaal.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Remersdaal is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Remersdaal die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Remersdaal eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Remersdaal. Dat was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Remersdaal plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Remersdaal van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Remersdaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Remersdaal nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Remersdaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Remersdaal

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeten
schutting Gaanderen
schutting Helvoirt
schutting Beesel
schutting Berg
schutting Willemstad
schutting Surhuisterveen
schutting Noordwijkerhout
schutting Hoogeveen
schutting Nieuwkoop
schutting Nieuwerkerk
schutting Dinxperlo