Schutting Remersdaal

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Remersdaal? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Remersdaal. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Remersdaal

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Remersdaal. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Remersdaal.

Tuinschermen Remersdaal

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Remersdaal

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Remersdaal: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Remersdaal.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Remersdaal is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Remersdaal zult vinden voor uw woning in Remersdaal. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Remersdaal.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Remersdaal zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Remersdaal van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Remersdaal

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Remersdaal nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Remersdaal

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neede
schutting Schijndel
schutting Deurne
schutting Gennep
schutting Oudenbosch
schutting Sint Anthonis
schutting Huissen
schutting Meteren
schutting Drogeham
schutting Reusel
schutting Abcoude
schutting Wamel