Schutting Herderen

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Herderen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Herderen. Het bouwen van een een schutting Herderen kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herderen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Herderen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Herderen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Herderen zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Herderen.

Tuinschermen Herderen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Herderen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Herderen uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Herderen die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Herderen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Herderen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Herderen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Herderen voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Herderen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Herderen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Herderen.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Herderen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Herderen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Herderen

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Malden
schutting Blijham
schutting Ooij
schutting Warnsveld
schutting Oosterwolde
schutting Diessen
schutting Kwintsheul
schutting Arnemuiden
schutting Den Dungen
schutting Damwoude
schutting Hoogvliet
schutting Kamerik