Schutting Herderen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Herderen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Herderen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herderen

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Herderen perfect monteren. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Herderen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Herderen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Herderen.

Tuin schermen Herderen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Herderen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Herderen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Herderen is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlot een tuinschutting Herderen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Herderen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Herderen. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Herderen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Herderen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Herderen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Herderen niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Herderen

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostburg
schutting Oosterhout
schutting Beek en Donk
schutting Zoeterwoude
schutting Gennep
schutting Almere-Stad
schutting Aarle-Rixtel
schutting Ooltgensplaat
schutting Aalburg
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Doesburg
schutting Middenbeemster