Schutting Lille

Op zoek naar een hout beton schutting Lille? Wij kunnen de schutting Lille op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Lille deskundig en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Lille kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lille

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Lille bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Lille gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De basis van dit type schuttingen Lille bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Lille.

Tuin schermen Lille

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Lille

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Lille.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Lille is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Lille zal tegenkomen voor uw woning in Lille. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Lille? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Lille.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Lille gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Lille

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Lille. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Lille

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doesburg
schutting Meerlo
schutting Norg
schutting Kamperland
schutting Middelstum
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Baarle-Nassau
schutting Moordrecht
schutting Horst
schutting Montfoort
schutting Krimpen aan de Lek
schutting ‘s-Heerenhoek