Schutting Lille

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Lille? Prins schuttingen kan uw schuttingen Lille op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Lille vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Lille

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Lille bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Lille vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Lille bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Lille.

Tuinschermen Lille

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Lille

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Lille: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Lille.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Lille is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Lille die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Lille? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Lille. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Lille van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Lille

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Lille. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Lille

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Cuijk
schutting Volkel
schutting Weerselo
schutting Hellendoorn
schutting Woubrugge
schutting Halfweg
schutting Hollandscheveld
schutting Herwijnen
schutting Schaijk
schutting Handel
schutting Heeten
schutting Ooltgensplaat