Schutting s-Heerenberg

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in s-Heerenberg? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eindproduct met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting s-Heerenberg

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen s-Heerenberg.

Een schutting plaatsen in s-Heerenberg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in s-Heerenberg is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres bij u in s-Heerenberg.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De navolgende moderne erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in s-Heerenberg.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting s-Heerenberg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting De Bilt
schutting Amersfoort
schutting Harlingen
schutting Sprundel
schutting Berg
schutting Uithuizermeeden
schutting Gorssel
schutting Pannerden
schutting Bolsward
schutting Maastricht
schutting Leuth
schutting Hippolytushoef