Schutting Kraainem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Kraainem? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Kraainem. Het monteren van een schuttingen Kraainem kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kraainem

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het installeren van schutting Kraainem. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Kraainem erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Kraainem bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Kraainem. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Kraainem.

Tuin schermen Kraainem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Kraainem

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Kraainem: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Kraainem.

Een tuinafscheiding plaatsen Kraainem hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kraainem is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Kraainem zal tegenkomen voor uw woning in Kraainem. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Kraainem.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Kraainem.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Kraainem.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kraainem

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Kraainem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Kraainem

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oudehaske
schutting Marum
schutting Sassenheim
schutting Ooij
schutting Oldenzaal
schutting Bergen
schutting Markelo
schutting Borgharen
schutting Poeldijk
schutting Doorwerth
schutting Genemuiden
schutting Simpelveld