Schutting Rockanje

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Rockanje? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Rockanje

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Rockanje.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Rockanje is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Rockanje. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we bij u in Rockanje voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Rockanje. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Rockanje

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Driemond
schutting Ter Aar
schutting Grijpskerk
schutting Gorssel
schutting Ouddorp
schutting Odiliapeel
schutting Waspik
schutting Gendt
schutting Valkenswaard
schutting Noordwijk
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Mierlo