Schutting Rockanje

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Rockanje? Wij kunnen de schuttingen Rockanje leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Rockanje vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Rockanje

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Rockanje bent u verzekerd van een goed eindproduct met goede garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Rockanje gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Rockanje bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Rockanje.

Tuinschermen Rockanje

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Rockanje

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Rockanje.

Een schutting plaatsen Rockanje hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Rockanje is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting Rockanje die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Rockanje voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij leveren Rockanje. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Rockanje van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Rockanje

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Rockanje is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Rockanje heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Rockanje

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eindhoven
schutting Langerak
schutting Dodewaard
schutting Marknesse
schutting Moordrecht
schutting Son
schutting Erica
schutting Purmerend
schutting Lichtenvoorde
schutting Achterveld
schutting Oldenzaal
schutting Nijkerk