Schutting Engelen

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Engelen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Engelen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Engelen.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Engelen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Engelen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Engelen voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen bij u in Engelen.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Engelen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Edam
schutting Ruinen
schutting Nieuwendijk
schutting Oosterwolde
schutting Rijsenhout
schutting Haamstede
schutting Arkel
schutting Spaubeek
schutting Simpelveld
schutting Alphen
schutting Willemstad
schutting Rossum