Schutting Hoboken

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Hoboken? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Hoboken. Het bouwen van een schuttingen Hoboken kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoboken

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Hoboken, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Hoboken vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Hoboken zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hoboken.

Tuinschermen Hoboken

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoboken

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoboken uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Hoboken.

Een tuinafscheiding kopen Hoboken hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hoboken is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Hoboken zult aantreffen voor uw woning in Hoboken. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben we Hoboken eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Hoboken. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Hoboken van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Hoboken

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Hoboken niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Hoboken

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baflo
schutting Belfeld
schutting Heenvliet
schutting Zuidbroek
schutting Franeker
schutting Eindhoven
schutting Middelharnis
schutting Geffen
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Elspeet
schutting Ruinen
schutting Appingedam