Schutting Schaijk

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Schaijk? Wij kunnen de schuttingen Schaijk op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Schaijk vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schaijk

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Schaijk perfect zetten. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Schaijk vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Schaijk bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Schaijk.

Tuin schermen Schaijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Schaijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Schaijk uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Schaijk die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Schaijk.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Schaijk is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Schaijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Schaijk? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Schaijk. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Schaijk. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Schaijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Schaijk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Schaijk. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Schaijk

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oosterwolde
schutting Makkum
schutting Tolkamer
schutting Mierlo
schutting Zuidbroek
schutting Overasselt
schutting Geldrop
schutting Leusden
schutting Rolde
schutting Berg
schutting Vaals
schutting Born