Schutting Schaijk

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Schaijk? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Schaijk

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Schaijk.

Een schutting plaatsen in Schaijk hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Schaijk is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Schaijk. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Schaijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Schaijk.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Schaijk

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hilversum
schutting Smilde
schutting Gieten
schutting Beuningen
schutting Boskoop
schutting Schimmert
schutting Groot-Ammers
schutting Gouderak
schutting Tolkamer
schutting Gilze
schutting Venray
schutting De Bilt