Schutting Kesteren

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Kesteren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne erfafscheiding. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Kesteren

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding plaatsen Kesteren.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Kesteren is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Kesteren. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Kesteren? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Kesteren. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Kesteren

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sint Jansteen
schutting Dalfsen
schutting Ede
schutting Maasdijk
schutting Sint Annaparochie
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Oirschot
schutting Amerongen
schutting Stadskanaal
schutting Ursem
schutting Beilen
schutting Aalburg