Schutting Westmalle

Op zoek naar een nieuwe schutting Westmalle? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Westmalle. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westmalle

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Westmalle bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Westmalle bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Westmalle. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Westmalle.

Tuin schermen Westmalle

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Westmalle

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Westmalle.

Een tuinafscheiding kopen Westmalle hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Westmalle is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Westmalle die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Westmalle? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Westmalle.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Westmalle gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Westmalle

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Westmalle. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Westmalle

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Meppel
schutting Veenendaal
schutting Menaldum
schutting Didam
schutting Sliedrecht
schutting Deventer
schutting Strijen
schutting Joure
schutting Beegden
schutting Wezep
schutting Heesch
schutting Doesburg