Schutting Westmalle

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Westmalle? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Westmalle. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westmalle

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Westmalle bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Westmalle vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Westmalle bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Westmalle. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Westmalle.

Tuin schermen Westmalle

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Westmalle

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Westmalle.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Westmalle is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Westmalle die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Westmalle? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Westmalle zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Westmalle gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Westmalle

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Westmalle is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Westmalle heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Westmalle

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elburg
schutting Holwerd
schutting Nieuwstadt
schutting Enkhuizen
schutting Boshoven
schutting Culemborg
schutting Den Bosch
schutting Cothen
schutting Purmerend
schutting Sassenheim
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Nijkerkerveen