Schutting Wieringerwerf

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Wieringerwerf? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Wieringerwerf. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wieringerwerf

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Wieringerwerf. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Wieringerwerf gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Wieringerwerf bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wieringerwerf.

Tuin schermen Wieringerwerf

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Wieringerwerf

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Wieringerwerf die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Wieringerwerf.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wieringerwerf is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Wieringerwerf die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Wieringerwerf.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Wieringerwerf. Het was nog nooit zo simpel! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Wieringerwerf.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wieringerwerf gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wieringerwerf

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wieringerwerf nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Wieringerwerf heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Wieringerwerf

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Merum
schutting Lemmer
schutting Wierden
schutting Boxtel
schutting Stolwijk
schutting Heesch
schutting Zuidhorn
schutting Julianadorp
schutting Schoonhoven
schutting Oostburg
schutting Moerkapelle
schutting Hoven