Schutting Wieringerwerf

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Wieringerwerf? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Wieringerwerf

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Wieringerwerf.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Wieringerwerf is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Wieringerwerf. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Wieringerwerf.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Wieringerwerf. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Wieringerwerf.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Wieringerwerf

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zevenhuizen
schutting Mierlo
schutting Oudenbosch
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Woubrugge
schutting Heijen
schutting Driemond
schutting Venlo
schutting Soerendonk
schutting Waarland
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Oosterhesselen