Schutting Wieringerwerf

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Wieringerwerf? Wij kunnen de schutting Wieringerwerf bezorgen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Wieringerwerf vakkundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wieringerwerf

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Wieringerwerf bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Wieringerwerf gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor schuttingen Wieringerwerf. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Wieringerwerf.

Tuin schermen Wieringerwerf

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wieringerwerf

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Wieringerwerf.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Wieringerwerf is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Wieringerwerf. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie adres Wieringerwerf? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Wieringerwerf. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Wieringerwerf van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wieringerwerf

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Wieringerwerf niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Wieringerwerf

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Soest
schutting Langerak
schutting Haamstede
schutting Koewacht
schutting Ten Boer
schutting Bathmen
schutting Ravenstein
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Goedereede
schutting Epe
schutting Opperdoes