Schutting Orsmaal-Gussenhoven

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Orsmaal-Gussenhoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Orsmaal-Gussenhoven. Het zetten van een schutting Orsmaal-Gussenhoven kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het plaatsen van tuinafscheidingen. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinafscheiding.

Schutting Orsmaal-Gussenhoven

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinafscheiding plaatsen Orsmaal-Gussenhoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Orsmaal-Gussenhoven is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zult vinden Orsmaal-Gussenhoven. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Orsmaal-Gussenhoven? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Orsmaal-Gussenhoven.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Orsmaal-Gussenhoven

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zelhem
schutting Heel
schutting Nijkerkerveen
schutting Ammerzoden
schutting West-Terschelling
schutting Willemstad
schutting Hasselt
schutting Heijen
schutting Oud-Vossemeer
schutting Ooij
schutting Oldenzaal
schutting Appingedam