Schutting Orsmaal-Gussenhoven

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Orsmaal-Gussenhoven? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Orsmaal-Gussenhoven. Het bouwen van een een schutting Orsmaal-Gussenhoven kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Orsmaal-Gussenhoven

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Orsmaal-Gussenhoven, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De palen van deze soort schutting Orsmaal-Gussenhoven zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen Orsmaal-Gussenhoven. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Orsmaal-Gussenhoven.

Tuin schermen Orsmaal-Gussenhoven

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Orsmaal-Gussenhoven

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Orsmaal-Gussenhoven.

Een schutting kopen Orsmaal-Gussenhoven hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Orsmaal-Gussenhoven is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Orsmaal-Gussenhoven die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een adres Orsmaal-Gussenhoven.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Orsmaal-Gussenhoven. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen Orsmaal-Gussenhoven. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Orsmaal-Gussenhoven van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Orsmaal-Gussenhoven

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting Orsmaal-Gussenhoven is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Orsmaal-Gussenhoven

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oirschot
schutting Geesteren
schutting Monster
schutting Edam
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Harskamp
schutting Oudewater
schutting Hengelo
schutting Abcoude
schutting Vaals
schutting Diepenveen
schutting Reuver