Schutting Wamel

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Wamel? Wij kunnen de schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schutting bij u in Wamel kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Wamel

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Wamel.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Wamel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Wamel.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Wamel. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Wamel bouwen:

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Wamel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Overloon
schutting Almere-Buiten
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Medemblik
schutting Gorssel
schutting Diepenveen
schutting Pijnacker
schutting Made
schutting Emmeloord
schutting Gemert
schutting Doorn
schutting Breda