Schutting Wamel

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Wamel? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Wamel. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wamel

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Wamel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Wamel erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor schuttingen Wamel. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Wamel.

Tuinschermen Wamel

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wamel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Wamel uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Wamel.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Wamel is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Wamel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Wamel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Wamel. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Wamel zetten:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Wamel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wamel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wamel niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Wamel

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Burg
schutting Hardenberg
schutting Hardegarijp
schutting De Lutte
schutting Sommelsdijk
schutting Zoetermeer
schutting Gameren
schutting Lelystad
schutting Heukelum
schutting Strijen
schutting Culemborg
schutting Broek op Langedijk