Schutting Eersel

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Eersel? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Eersel

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Eersel.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Eersel is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Eersel? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Eersel.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Eersel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wijlre
schutting Liempde
schutting Monnickendam
schutting Wijhe
schutting Groesbeek
schutting Ulrum
schutting Nunspeet
schutting Sleen
schutting Oirschot
schutting Rockanje
schutting Dieren
schutting Melick