Schutting Eersel

Op zoek naar een beton schutting Eersel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Eersel. Het monteren van een een schutting Eersel kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eersel

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Eersel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Eersel gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Eersel.

Tuinschermen Eersel

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Eersel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Eersel uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Eersel: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Eersel.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Eersel is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Eersel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Eersel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Eersel. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Eersel.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Eersel van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Eersel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting Eersel is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Eersel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Eersel

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Molenhoek
schutting Elst
schutting Tricht
schutting De Bilt
schutting Barneveld
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Winschoten
schutting Oudehaske
schutting Numansdorp
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Riethoven
schutting Westerhoven