Schutting Zwartewaal

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Zwartewaal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Zwartewaal. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwartewaal

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Zwartewaal foutloos zetten. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Zwartewaal gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Zwartewaal zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zwartewaal.

Tuinschermen Zwartewaal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zwartewaal

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Zwartewaal die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Zwartewaal.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Zwartewaal is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Zwartewaal die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Zoekt u een referentie tuin Zwartewaal? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Zwartewaal zetten:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Zwartewaal.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Zwartewaal

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Zwartewaal niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Zwartewaal

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalden
schutting Axel
schutting Hoeven
schutting Hapert
schutting Westerhoven
schutting Nederhorst
schutting Hoofddorp
schutting Ter Apel
schutting Goudswaard
schutting Dorst
schutting Roosendaal
schutting Kampen