Schutting Zwartewaal

Op internet aan het zoeken voor een beton schutting Zwartewaal? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Zwartewaal. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwartewaal

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Zwartewaal, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Zwartewaal gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Zwartewaal zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Zwartewaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Zwartewaal.

Tuin schermen Zwartewaal

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Zwartewaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zwartewaal uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Zwartewaal die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Zwartewaal.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zwartewaal is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Zwartewaal. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Zwartewaal eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Zwartewaal. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Zwartewaal van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zwartewaal

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Zwartewaal is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zwartewaal heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zwartewaal

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Smilde
schutting Bunschoten
schutting Spaubeek
schutting Vianen
schutting Gouda
schutting Ommen
schutting Harmelen
schutting Rijswijk
schutting Geesteren
schutting Mill
schutting Eelde
schutting Stiphout