Schutting Zwartewaal

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Zwartewaal? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Zwartewaal

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Zwartewaal.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Zwartewaal is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Zwartewaal. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Zwartewaal? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Zwartewaal. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij zetten in Zwartewaal. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Zwartewaal

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heinenoord
schutting Hellevoetsluis
schutting Nijkerk
schutting Born
schutting Reusel
schutting Pijnacker
schutting Harmelen
schutting Oudewater
schutting Zwammerdam
schutting Ter Apel
schutting Zuidland
schutting Nijverdal