Schutting Genemuiden

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Genemuiden? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de betonschutting foutloos plaatsen. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Genemuiden

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Genemuiden.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Genemuiden is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Genemuiden. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Genemuiden? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Genemuiden.

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Genemuiden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Soerendonk
schutting Schinnen
schutting Almere-Buiten
schutting Dedemsvaart
schutting Gendt
schutting Renswoude
schutting Bergeijk
schutting Geffen
schutting Dedemsvaart
schutting Coevorden
schutting Westervoort
schutting Nieuwendijk