Schutting Genemuiden

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Genemuiden? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Genemuiden. Het plaatsen van een schuttingen Genemuiden kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Genemuiden

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Genemuiden bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Genemuiden vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Genemuiden.

Tuinschermen Genemuiden

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Genemuiden

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Genemuiden: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Genemuiden.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Genemuiden is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Genemuiden zal tegenkomen voor uw woning in Genemuiden. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Genemuiden eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Genemuiden. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton schuttingen Genemuiden.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Genemuiden

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Genemuiden. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Genemuiden

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gendt
schutting Erp
schutting Moergestel
schutting Halsteren
schutting Oirschot
schutting Aduard
schutting Odiliapeel
schutting Appingedam
schutting Laren
schutting Hoorn
schutting Stellendam
schutting Loon op Zand