Schutting Genemuiden

Op zoek naar een luxe schutting Genemuiden? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Genemuiden. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Genemuiden

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Genemuiden. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Genemuiden gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. De palen van dit type tuinafscheiding Genemuiden zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Genemuiden.

Tuin schermen Genemuiden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Genemuiden

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Genemuiden die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Genemuiden.

Een schutting plaatsen Genemuiden hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Genemuiden is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Genemuiden. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Genemuiden.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Genemuiden. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Genemuiden. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Genemuiden van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Genemuiden

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Genemuiden is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Genemuiden heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Genemuiden

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zundert
schutting Biddinghuizen
schutting Vuren
schutting Kruiningen
schutting Lekkerkerk
schutting Handel
schutting Beesel
schutting Wijhe
schutting Herten
schutting Driel
schutting Zuidbroek
schutting Renkum