Schutting Meerlo

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Meerlo? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van erfafscheidingen. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Meerlo

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Meerlo.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Meerlo is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Meerlo? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Meerlo. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Meerlo. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Meerlo

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit verschillende type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Akersloot
schutting Brummen
schutting Nijeveen
schutting Slagharen
schutting Markelo
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Kaatsheuvel
schutting Lienden
schutting Ruinen
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Lage Zwaluwe
schutting Harskamp