Schutting Berlaar

Op zoek naar een luxe schutting Berlaar? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Berlaar. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Berlaar

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Berlaar. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Berlaar gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Berlaar bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Berlaar.

Tuin schermen Berlaar

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Berlaar

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Berlaar uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Berlaar: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Berlaar.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Berlaar is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Berlaar. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Berlaar voorheen een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Berlaar.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Berlaar van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Berlaar

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Berlaar is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Berlaar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Berlaar

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scheemda
schutting Lemelerveld
schutting Huizen
schutting Nuenen
schutting Wagenberg
schutting Haelen
schutting Geertruidenberg
schutting Heijen
schutting Beesd
schutting Kruiningen
schutting Fijnaart
schutting Grootebroek