Schutting Zuid-Beijerland

Rond aan het kijken voor een beton schutting Zuid-Beijerland? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Zuid-Beijerland. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuid-Beijerland

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Zuid-Beijerland, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Zuid-Beijerland vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Zuid-Beijerland zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Zuid-Beijerland. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Zuid-Beijerland.

Tuinschermen Zuid-Beijerland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Zuid-Beijerland

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zuid-Beijerland: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zuid-Beijerland.

Een schutting plaatsen Zuid-Beijerland hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zuid-Beijerland is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Zuid-Beijerland die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie tuin Zuid-Beijerland.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Zuid-Beijerland. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Zuid-Beijerland van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zuid-Beijerland

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Zuid-Beijerland is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Zuid-Beijerland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zuid-Beijerland

Een poort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Hardenberg
schutting Apeldoorn
schutting Middelbeers
schutting Baarn
schutting Boxmeer
schutting Loenen
schutting Arnemuiden
schutting Meppel
schutting Berlikum
schutting Schoorl
schutting Krabbendijke