Schutting Zuid-Beijerland

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Zuid-Beijerland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Zuid-Beijerland

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Zuid-Beijerland.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zuid-Beijerland is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Zuid-Beijerland. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Zuid-Beijerland.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Zuid-Beijerland. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Zuid-Beijerland.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Zuid-Beijerland

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maasdam
schutting Groenlo
schutting Valkenburg
schutting Leersum
schutting De Bilt
schutting Soesterberg
schutting Breugel
schutting Oud-Heusden
schutting Lobith
schutting Willemstad
schutting Aalden
schutting Odijk