Schutting Oudehaske

Op zoek naar een moderne schutting Oudehaske? Wij kunnen uw schutting Oudehaske op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Oudehaske vakbekwaam en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oudehaske

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Oudehaske. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De fundering van deze soort schuttingen Oudehaske bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Oudehaske. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Oudehaske.

Tuinschermen Oudehaske

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Oudehaske

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oudehaske: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Oudehaske.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Oudehaske is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Oudehaske. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Oudehaske eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Oudehaske. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Oudehaske gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oudehaske

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Oudehaske. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Oudehaske

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Buitenpost
schutting Marum
schutting Odoorn
schutting Westkapelle
schutting Achterveld
schutting Oosterhesselen
schutting IJsselstein
schutting Lekkerkerk
schutting Nijeveen
schutting Doorwerth
schutting Stein
schutting Geffen