Schutting Oudehaske

Op zoek naar een nieuwe schutting Oudehaske? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Oudehaske. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oudehaske

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Oudehaske bent u zeker van een correct resultaat met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Oudehaske vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Oudehaske.

Tuin schermen Oudehaske

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Oudehaske

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oudehaske: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oudehaske.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Oudehaske is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Oudehaske. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Oudehaske.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Oudehaske. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Oudehaske. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Oudehaske.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oudehaske

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Oudehaske nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Oudehaske heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oudehaske

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Arcen
schutting Utrecht
schutting Loon op Zand
schutting Odiliapeel
schutting Scheemda
schutting Wapenveld
schutting IJzendijke
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Born
schutting Dalfsen
schutting Haalderen
schutting Biezelinge