Schutting Heultje

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting Heultje? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Heultje. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heultje

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Heultje, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Heultje bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Heultje. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Heultje.

Tuinschermen Heultje

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heultje

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Heultje: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Heultje.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heultje is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Heultje die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Heultje eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Heultje. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Heultje.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heultje

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Heultje. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Heultje heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Heultje

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Olst
schutting Leens
schutting Grootegast
schutting Maasbree
schutting Bruinisse
schutting Warmenhuizen
schutting Moergestel
schutting Streefkerk
schutting Hardenberg
schutting Liempde
schutting Epe
schutting Barendrecht