Schutting Witmarsum

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Witmarsum? Prins schuttingen kan uw schuttingen Witmarsum op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Witmarsum vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Witmarsum

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Witmarsum. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Witmarsum bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Witmarsum.

Tuin schermen Witmarsum

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Witmarsum

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Witmarsum die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Witmarsum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Witmarsum is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Witmarsum zal tegenkomen voor uw woning in Witmarsum. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres Witmarsum.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Witmarsum. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Witmarsum.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Witmarsum

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Witmarsum is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Witmarsum

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerde
schutting Maasbree
schutting Goes
schutting Middenmeer
schutting Overasselt
schutting Poortugaal
schutting Julianadorp
schutting Bergentheim
schutting Nijkerk
schutting Zoeterwoude
schutting Weert
schutting Zwolle