Schutting Witmarsum

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Witmarsum? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een schutting bij u in Witmarsum kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten kunnen de betonschutting perfect monteren. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Witmarsum

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Witmarsum.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Witmarsum is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we bij u in Witmarsum voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Witmarsum.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Witmarsum

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Bodegraven
schutting Afferden
schutting Haarlem
schutting Lemelerveld
schutting Berg
schutting Oud-Beijerland
schutting Aardenburg
schutting Slagharen
schutting Meerlo
schutting Den Dolder
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Utrecht