Schutting Zichem

Op zoek naar een beton schutting Zichem? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Zichem. Het zetten van een een schutting Zichem kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zichem

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het zetten van schutting Zichem. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Zichem gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zichem.

Tuinschermen Zichem

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zichem

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Zichem: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Zichem die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zichem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zichem is nu erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Zichem. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Zichem? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we zetten Zichem. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Zichem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zichem

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Zichem nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Zichem

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Scharwoude
schutting Heiloo
schutting Deil
schutting Hoogkarspel
schutting Winterswijk
schutting Helmond
schutting Linschoten
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Stein
schutting Soerendonk
schutting Budel
schutting Leusden