Schutting Zichem

Op zoek naar een luxe schutting Zichem? Wij kunnen de schuttingen Zichem bezorgen of zetten uw nieuwe schuttingen Zichem bekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zichem

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Zichem bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Zichem gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Zichem zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Zichem.

Tuinschermen Zichem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zichem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Zichem die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Zichem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zichem is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Zichem zult vinden voor uw woning in Zichem. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Zichem? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij zetten Zichem. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zichem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zichem

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Zichem nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Zichem

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maarn
schutting Warnsveld
schutting Venlo
schutting Hilvarenbeek
schutting Herwijnen
schutting Raalte
schutting Middelstum
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Nijkerk
schutting Kloosterzande
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Ochten