Schutting Koudum

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Koudum? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Koudum kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Koudum

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Koudum.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Koudum is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Koudum. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Misschien hebben wij bij u in Koudum eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Koudum.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Koudum

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Eersel
schutting Nieuwveen
schutting Goor
schutting Arnemuiden
schutting Broek op Langedijk
schutting Lekkerkerk
schutting Vuren
schutting Bergentheim
schutting Hank
schutting Pijnacker
schutting Lonneker
schutting Asten