Schutting Koudum

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Koudum? Prins schuttingen kan de schuttingen Koudum op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Koudum deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koudum

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Koudum bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Koudum erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Koudum.

Tuinschermen Koudum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Koudum

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Koudum: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Koudum.

Een schutting kopen Koudum hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Koudum is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Koudum die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben wij Koudum eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Koudum. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Koudum. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Koudum van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Koudum

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Koudum. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Koudum

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soesterberg
schutting Udenhout
schutting Doorwerth
schutting Uithoorn
schutting Muntendam
schutting Tiel
schutting Eibergen
schutting Hansweert
schutting Culemborg
schutting Oud Gastel
schutting Maarn
schutting Woubrugge