Schutting Bergen op Zoom

Op zoek naar een nieuwe schutting Bergen op Zoom? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Bergen op Zoom. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergen op Zoom

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Bergen op Zoom correct monteren. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Bergen op Zoom zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Bergen op Zoom.

Tuin schermen Bergen op Zoom

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bergen op Zoom

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Bergen op Zoom.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Bergen op Zoom is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Bergen op Zoom zal tegenkomen voor uw woning in Bergen op Zoom. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Bergen op Zoom? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Bergen op Zoom. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Bergen op Zoom bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Bergen op Zoom van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Bergen op Zoom

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Bergen op Zoom nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Bergen op Zoom

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergentheim
schutting Montfort
schutting Gieten
schutting Warffum
schutting Kerkdriel
schutting Geervliet
schutting Middelstum
schutting Akkrum
schutting Zandvoort
schutting Weert
schutting Hulsberg
schutting Horn