Schutting Bergen op Zoom

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Bergen op Zoom? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Bergen op Zoom. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergen op Zoom

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Bergen op Zoom perfect zetten. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Bergen op Zoom vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort schutting Bergen op Zoom zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor schuttingen Bergen op Zoom. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Bergen op Zoom.

Tuin schermen Bergen op Zoom

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bergen op Zoom

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Bergen op Zoom uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bergen op Zoom.

Een schutting kopen Bergen op Zoom hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Bergen op Zoom is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Bergen op Zoom zult vinden voor uw woning in Bergen op Zoom. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Bergen op Zoom eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Bergen op Zoom. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij leveren Bergen op Zoom. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Bergen op Zoom gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Bergen op Zoom

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Bergen op Zoom. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Bergen op Zoom heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bergen op Zoom

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oude Wetering
schutting Utrecht
schutting Landsmeer
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Oosterwolde
schutting Zaamslag
schutting Bruinisse
schutting Zwaagwesteinde
schutting Appingedam
schutting Brummen
schutting Groet
schutting Bergeijk