Schutting Emmeloord

Op zoek naar een hout beton schutting Emmeloord? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Emmeloord. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Emmeloord

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Emmeloord, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Emmeloord erg gewild, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Emmeloord.

Tuinschermen Emmeloord

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Emmeloord

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Emmeloord.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Emmeloord is nu erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Emmeloord zult vinden voor uw woning in Emmeloord. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie adres Emmeloord? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Emmeloord. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Emmeloord van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Emmeloord

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Emmeloord niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Emmeloord

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Margraten
schutting Boekelo
schutting Groningen
schutting Spaarndam
schutting Grootebroek
schutting Amerongen
schutting Niekerk
schutting Cuijk
schutting Den Ham
schutting Wezep
schutting Annen
schutting Oosthuizen