Schutting Emmeloord

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Emmeloord? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de erfafscheiding correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Emmeloord

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Emmeloord.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin in Emmeloord is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Emmeloord voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Emmeloord. Het was nog nooit zo makkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Emmeloord plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Emmeloord

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Baarle-Hertog
schutting Ede
schutting Nieuwleusen
schutting Zeist
schutting Julianadorp
schutting Drogeham
schutting Blerick
schutting Beek
schutting Benthuizen
schutting Veenendaal
schutting Merum
schutting Helmond-Dierdonk