Schutting Hekelgem

Rond aan het kijken voor een beton schutting Hekelgem? Prins schuttingen kan uw schuttingen Hekelgem op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Hekelgem vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hekelgem

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Hekelgem bent u verzekerd van een correct resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Hekelgem vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Hekelgem zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Hekelgem. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hekelgem.

Tuin schermen Hekelgem

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Hekelgem

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Hekelgem uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hekelgem.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Hekelgem is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Hekelgem. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Hekelgem? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Hekelgem. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Hekelgem.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Hekelgem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hekelgem

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Hekelgem is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Hekelgem

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ammerstol
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Odoorn
schutting Neede
schutting Klaaswaal
schutting Benthuizen
schutting Veendam
schutting Sleen
schutting Ter Heijde
schutting Warnsveld
schutting Hoogeveen
schutting Hardenberg