Schutting Hekelgem

Rond aan het kijken voor een nieuwe tuinafscheiding Hekelgem? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Hekelgem. Het zetten van een schutting Hekelgem kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Schutting Hekelgem

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Hekelgem. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hekelgem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Hekelgem is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Hekelgem. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij Hekelgem voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Hekelgem. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hekelgem

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit meerdere type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoek van Holland
schutting Petten
schutting Velden
schutting Diepenveen
schutting Clinge
schutting Gieten
schutting Losser
schutting Dieteren
schutting Leerdam
schutting Beekbergen
schutting Tilburg
schutting Sas van Gent