Schutting Hekelgem

Op zoek naar een beton schutting Hekelgem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Hekelgem. Het zetten van een een schutting Hekelgem kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hekelgem

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Hekelgem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Hekelgem erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type schutting Hekelgem zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hekelgem.

Tuinschermen Hekelgem

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hekelgem

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hekelgem.

Een tuinafscheiding plaatsen Hekelgem hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Hekelgem is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Hekelgem zult aantreffen voor uw woning in Hekelgem. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Hekelgem.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Hekelgem plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Hekelgem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Hekelgem

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Hekelgem niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Hekelgem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hekelgem

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuwe-Tonge
schutting Klundert
schutting Nederhorst
schutting Zevenhuizen
schutting Streefkerk
schutting Ermelo
schutting Leerdam
schutting Halsteren
schutting Marum
schutting ’t Harde
schutting Grou
schutting Bergschenhoek