Schutting Doesburg

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Doesburg? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Doesburg

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Erfafscheiding plaatsen Doesburg.

Een erfafscheiding plaatsen in Doesburg hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Doesburg is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Doesburg. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we bij u in Doesburg eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Doesburg.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Doesburg

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Megen
schutting Neer
schutting Voerendaal
schutting Ouddorp
schutting Oldebroek
schutting Roggel
schutting Ossendrecht
schutting Bemmel
schutting Nijmegen
schutting Ulft
schutting Veghel