Schutting Doesburg

Op zoek naar een moderne schutting Doesburg? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Doesburg. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Doesburg

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Doesburg bent u verzekerd van een goed eindproduct met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting Doesburg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Doesburg.

Tuin schermen Doesburg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Doesburg

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Doesburg: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Doesburg die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Doesburg.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Doesburg is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Doesburg zult aantreffen voor uw woning in Doesburg. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Doesburg voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Doesburg. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Doesburg.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Doesburg

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Doesburg is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Doesburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Doesburg

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Annen
schutting IJsselstein
schutting Vessem
schutting Drogeham
schutting Arnhem
schutting Hoogwoud
schutting Dinteloord
schutting Holwerd
schutting Arkel
schutting Heusden
schutting Doesburg
schutting Raamsdonk