Schutting Helmond-Dierdonk

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Helmond-Dierdonk? Prins schuttingen kan de schutting Helmond-Dierdonk leveren of zetten uw nieuwe schutting Helmond-Dierdonk vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helmond-Dierdonk

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Helmond-Dierdonk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Helmond-Dierdonk vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Helmond-Dierdonk. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Helmond-Dierdonk.

Tuin schermen Helmond-Dierdonk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Helmond-Dierdonk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Helmond-Dierdonk.

Een tuinafscheiding kopen Helmond-Dierdonk hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Helmond-Dierdonk is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Helmond-Dierdonk zult tegenkomen voor uw woning in Helmond-Dierdonk. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Helmond-Dierdonk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Helmond-Dierdonk. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Helmond-Dierdonk. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Helmond-Dierdonk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Helmond-Dierdonk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Helmond-Dierdonk niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Helmond-Dierdonk

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Giessenburg
schutting Voorhout
schutting Goes
schutting Ederveen
schutting Horn
schutting Rijsbergen
schutting Benthuizen
schutting Benthuizen
schutting Margraten
schutting Horn
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Wommels