Schutting Helmond-Dierdonk

Op zoek naar een hout beton erfafscheiding bij u in Helmond-Dierdonk? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Helmond-Dierdonk kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Helmond-Dierdonk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Helmond-Dierdonk.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Helmond-Dierdonk is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin bij u in Helmond-Dierdonk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Helmond-Dierdonk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle erfafscheidingen die wij plaatsen in Helmond-Dierdonk. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Helmond-Dierdonk

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ospel
schutting Wolfheze
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Voerendaal
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Nieuwendijk
schutting Son
schutting Ittervoort
schutting Hulsen
schutting Drachten
schutting Gemert
schutting Albergen