Schutting Helmond-Dierdonk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Helmond-Dierdonk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Helmond-Dierdonk. Het monteren van een een schutting Helmond-Dierdonk kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Helmond-Dierdonk

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Helmond-Dierdonk bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Helmond-Dierdonk bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Helmond-Dierdonk.

Tuinschermen Helmond-Dierdonk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Helmond-Dierdonk

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Helmond-Dierdonk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Helmond-Dierdonk is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste tuinafscheiding Helmond-Dierdonk zult vinden voor uw woning in Helmond-Dierdonk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Helmond-Dierdonk? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Helmond-Dierdonk. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Helmond-Dierdonk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Helmond-Dierdonk

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Helmond-Dierdonk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Helmond-Dierdonk

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leens
schutting Lage Zwaluwe
schutting Raamsdonksveer
schutting Vledder
schutting Schijndel
schutting Heerde
schutting Warnsveld
schutting Maurik
schutting Baarle-Nassau
schutting Borger
schutting Vlissingen
schutting Eemnes