Schutting Montfoort

Op zoek naar een luxe schutting Montfoort? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Montfoort. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Montfoort

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Montfoort. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Montfoort vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Montfoort bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Montfoort.

Tuin schermen Montfoort

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Montfoort

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Montfoort.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Montfoort is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een schutting Montfoort die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we Montfoort voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Montfoort. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Montfoort.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Montfoort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Montfoort niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Montfoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Montfoort

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doetinchem
schutting Grootebroek
schutting Hoorn
schutting Tholen
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Bennekom
schutting Goes
schutting Krabbendijke
schutting Herwijnen
schutting Maurik
schutting Ooij
schutting Zuidwolde