Schutting Montfoort

Op zoek naar een beton schutting bij u in Montfoort? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het bouwen van een schutting bij u in Montfoort kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke niets anders doen dan het monteren van schuttingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Montfoort

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Montfoort.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Montfoort is hedendaags erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Montfoort. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin bij u in Montfoort.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Montfoort plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Montfoort

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oeffelt
schutting Hulsen
schutting Roosendaal
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Neede
schutting Maurik
schutting Hoogkarspel
schutting Sint Annaland
schutting Baarn
schutting Gaanderen
schutting Steenwijk
schutting Westzaan