Schutting Edegem

Op zoek naar een luxe schutting Edegem? Prins schuttingen kan de schutting Edegem bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Edegem vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Edegem

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Edegem bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Edegem.

Tuinschermen Edegem

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Edegem

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Edegem.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Edegem is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Edegem die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Edegem.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Edegem. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u de schuttingen die we plaatsen Edegem. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Edegem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Edegem

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Edegem is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Edegem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Willebrord
schutting Vaals
schutting Krabbendijke
schutting Dalfsen
schutting Wommels
schutting Appingedam
schutting Westervoort
schutting Scherpenzeel
schutting Ammerzoden
schutting Blerick
schutting Bunnik
schutting Kollum