Schutting Edegem

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Edegem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Edegem. Het plaatsen van een een schutting Edegem kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Edegem

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Edegem, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Edegem bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Edegem.

Tuin schermen Edegem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Edegem

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Edegem: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Edegem.

Een schutting plaatsen Edegem hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Edegem is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Edegem zal aantreffen voor uw woning in Edegem. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Edegem? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Edegem.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Edegem van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Edegem

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Edegem niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Edegem

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegge
schutting Fijnaart
schutting Holten
schutting Werkhoven
schutting Bakkeveen
schutting Lienden
schutting Ossendrecht
schutting Ottersum
schutting Giessenburg
schutting Waardenburg
schutting Rijssen
schutting Bergen