Schutting Swalmen

Op zoek naar een nieuwe schutting Swalmen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Swalmen op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Swalmen vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Swalmen

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Swalmen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Swalmen erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Swalmen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Swalmen.

Tuinschermen Swalmen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Swalmen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Swalmen uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Swalmen: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Swalmen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Swalmen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Swalmen is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Swalmen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben wij Swalmen voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Swalmen zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Swalmen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Swalmen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Swalmen is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Swalmen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heukelum
schutting Dinxperlo
schutting Horn
schutting Schimmert
schutting Borger
schutting Ouddorp
schutting Meerkerk
schutting Harmelen
schutting Alphen
schutting Woudrichem
schutting Oldenzaal
schutting Leuth