Schutting Swalmen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Swalmen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Swalmen. Het zetten van een schuttingen Swalmen kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Swalmen

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Swalmen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Swalmen erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Swalmen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Swalmen.

Tuinschermen Swalmen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Swalmen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Swalmen: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Swalmen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Swalmen is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Swalmen zult vinden voor uw woning in Swalmen. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het zien van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben wij Swalmen voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Swalmen.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Swalmen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Swalmen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Swalmen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Swalmen

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borger
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Valkenswaard
schutting Gilze
schutting Klaaswaal
schutting Luyksgestel
schutting Nuland
schutting Herwijnen
schutting Zwolle
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Ouddorp
schutting Bunnik