Schutting Swalmen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Swalmen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. We plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Swalmen

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding compleet.

Erfafscheiding kopen Swalmen.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Swalmen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Swalmen. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Swalmen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type schuttingen of erfafscheiding bij u in Swalmen zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Swalmen

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Uden
schutting Oenkerk
schutting Kudelstaart
schutting Driel
schutting Wassenaar
schutting Born
schutting Posterholt
schutting Stadskanaal
schutting Rhoon
schutting Grootegast
schutting Warmenhuizen
schutting Menaldum