Schutting Gorssel

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting in Gorssel? Prins schuttingen kan uw schutting bezorgen of installeren de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Gorssel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Gorssel.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Gorssel is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Gorssel. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Gorssel voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u alle schuttingen die wij plaatsen in Gorssel. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Gorssel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Norg
schutting Gilze
schutting Bennebroek
schutting Schijndel
schutting Hoogkerk
schutting Scherpenzeel
schutting Kwintsheul
schutting Nieuwegein
schutting Maarn
schutting Overdinkel
schutting Barendrecht
schutting Liempde