Schutting Gorssel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Gorssel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Gorssel. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gorssel

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke niets anders doen dan het zetten van schutting Gorssel. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Gorssel erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Gorssel zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Gorssel. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Gorssel.

Tuinschermen Gorssel

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Gorssel

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Gorssel die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Gorssel.

Een tuinafscheiding kopen Gorssel hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gorssel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Gorssel die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Gorssel eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Gorssel.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Gorssel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gorssel

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Gorssel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Gorssel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Gorssel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Dolder
schutting Beek
schutting Bilthoven
schutting Musselkanaal
schutting Minnertsga
schutting Annen
schutting Oostzaan
schutting Berg
schutting Zwolle
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Sint Philipsland
schutting Ulrum