Schutting Stellendam

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Stellendam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Het monteren van een schutting bij u in Stellendam kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Stellendam

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uiterst geschikt voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Stellendam.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Stellendam is nu erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Stellendam.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Stellendam. Het was nog nooit zo makkelijk! De navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Stellendam.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Stellendam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dieteren
schutting Nieuw Bergen
schutting Leersum
schutting Cuijk
schutting Roermond
schutting Sint Maartensdijk
schutting Roelofsarendsveen
schutting Heerde
schutting Leunen
schutting Stolwijk
schutting Odoorn
schutting Annen