Schutting Stellendam

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Stellendam? Prins schuttingen kan uw schutting Stellendam leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Stellendam deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Stellendam kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stellendam

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Stellendam foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Stellendam gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van dit type schutting Stellendam zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Stellendam.

Tuin schermen Stellendam

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Stellendam

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Stellendam: Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Stellendam die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Stellendam.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Stellendam is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Stellendam zult tegenkomen voor uw woning in Stellendam. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij Stellendam eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Stellendam. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Stellendam.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Stellendam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Stellendam. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Stellendam

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenwijkerwold
schutting Margraten
schutting Wijchen
schutting Blaricum
schutting Velden
schutting Egmond aan Zee
schutting Kamperland
schutting Rossum
schutting Loenen
schutting Heteren
schutting IJsselstein
schutting Breugel