Schutting Niekerk

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Niekerk? Prins schuttingen kan uw schuttingen Niekerk bezorgen of plaatsen de nieuwe schuttingen Niekerk vakbekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Niekerk

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Niekerk foutloos monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Niekerk vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Niekerk zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Niekerk. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Niekerk.

Tuin schermen Niekerk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Niekerk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Niekerk uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Niekerk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Niekerk is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Niekerk zal vinden voor uw woning in Niekerk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de consumenten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Niekerk voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Niekerk plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton schutting Niekerk.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Niekerk

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Niekerk is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Niekerk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Niekerk

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwaagwesteinde
schutting Linschoten
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Zuidland
schutting Zwolle
schutting Grijpskerk
schutting Leende
schutting Wagenberg
schutting Muiderberg
schutting Geesteren
schutting Oudewater
schutting Belfeld