Schutting Niekerk

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Niekerk? Wij kunnen de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Niekerk

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Niekerk.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Niekerk is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Niekerk. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze erfafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Niekerk? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Erfafscheiding kopen Niekerk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Niekerk plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Niekerk

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nederweert
schutting Tubbergen
schutting Margraten
schutting Sliedrecht
schutting Overloon
schutting Bathmen
schutting Stellendam
schutting Vlagtwedde
schutting Baexem
schutting Oostzaan
schutting Dirksland
schutting Landsmeer