Schutting Beesd

Op zoek naar een luxe schutting Beesd? Prins schuttingen kan uw schutting Beesd bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Beesd vakbekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beesd

We werken alleen met doorgewinterd personeel die niets anders verrichten dan het monteren van schuttingen Beesd. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Beesd vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Beesd bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Beesd.

Tuin schermen Beesd

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Beesd

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Beesd: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Beesd.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Beesd is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een schutting Beesd die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Beesd? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Beesd.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Beesd van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Beesd

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Beesd is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Beesd

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Langerak
schutting Boekel
schutting Arcen
schutting Kortenhoef
schutting Esch
schutting Vierlingsbeek
schutting Weerselo
schutting Hippolytushoef
schutting Vierlingsbeek
schutting Grubbenvorst
schutting Vianen
schutting IJsselstein