Schutting Beesd

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Beesd? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het installeren van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Beesd

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Beesd.

Een erfafscheiding plaatsen in Beesd hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Beesd is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Beesd. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een adres bij u in Beesd.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Beesd. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Beesd zetten:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Beesd

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Stolwijk
schutting Schagen
schutting Den Bosch
schutting Borgharen
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Surhuisterveen
schutting Uddel
schutting Kamperland
schutting Maarheeze
schutting Woerden
schutting Beesd
schutting Berghem