Schutting Beesd

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Beesd? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Beesd. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beesd

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Beesd bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Beesd gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Beesd zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Beesd.

Tuinschermen Beesd

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Beesd

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Beesd uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Beesd.

Een schutting plaatsen Beesd hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Beesd is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Beesd zal vinden voor uw woning in Beesd. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Beesd.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Beesd.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Beesd.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Beesd

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Beesd. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Beesd

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Raamsdonksveer
schutting Heesch
schutting Lelystad
schutting Dodewaard
schutting Wanssum
schutting Teteringen
schutting Sint Michielsgestel
schutting Bussum
schutting Huijbergen
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Rijsbergen
schutting Vessem